Pangea Net


Pangea Net is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Wij zien en spreken elkaar op zeer regelmatige tijdstippen. Een telefoontje volstaat om de juiste persoon waar ook ter wereld eender welke vraag te kunnen stellen. Zeer handig wanneer het om grensoverschrijdende geschillen gaat: op die manier kunnen wij u bijstaan wanneer uw aansprakelijkheid over de grens gaat.


Meer info
 
 

Samen verder

mail

NILS


NILS is een Belgisch multidisciplinair netwerk van 17 partners: 12 nicheadvocatenkantoren met uiteenlopende specialiteiten en 5 bedrijven experten in forensisch onderzoek, risicoanalyse, IT-security en databeveiliging. Klik hieronder om kennis te maken met de veelzijdigheid en voordelen van NILS, ook voor uw onderneming.


Meer info
 
 

Plan


Samen met Plan België bouwen we aan een rechtvaardige wereld waar alle kinderen, ook meisjes naar school gaan, hun eigen keuzes maken en hun dromen waarmaken. Wij verlenen Plan België pro bono juridisch advies zodat zij haar middelen zoveel mogelijk kan aanwenden voor haar hoofddoel: kinderen helpen in de strijd tegen onrecht, armoede en ongelijkheid. Daarnaast is Litiguard trotse Plan Ouder van 10 kinderen, eentje per teamlid.


Meer info